Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 3862-99 Ресторанне господарство. Терміни та визначення

Затв. 29.10.2003 р. наказом Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики № 185. До зміни №1назва ДСТУ - "Громадське харчування. Терміни та визначення"

Ключові слова: громадське харчування, кулінарія, кулінарна продукція, страва, фірмова страва, ресторан, бар, їдальня, меню

Текст документа «ДСТУ 3862-99 - Ресторанне господарство. Терміни та визначення» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: MS Word

Copyright © 2006-2017 НПО «Норматив». All rights reserved.