Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

Постанова N 36 від 31.12.2011 р. Про реалізацію статей 6, 44 та 46 Закону України "Про безпечність та якість харчових продуктів"

Не діючий.
Действовал до: 01.03.2018 р.

Розробник: Держсанепідслужба України

Затверджує: Перелік харчових продуктів, які звичайно представляють високий та низький ризик для здоров'я людей. Критерії для складання програми вибіркового санітарного контролю харчових продуктів. Спеціально визначений відсоток вантажів, що представляють ризик для здоров'я людей і які підлягають обов'язковому розширеному санітарному контролю згідно з програмою вибіркового санітарного контролю за харчовими продуктами, підконтрольними державній санітарно-епідеміологічній службі, що імпортуються. Програму стандартного та вибіркового розширеного санітарного контролю харчових продуктів, підконтрольних державній санітарно-епідеміологічній службі, які зазвичай представляють високий та низький ризик для здоров'я людей. Скасовується 01.03.2018 р.: Розпорядження Кабінету Міністрів України від 18 грудня 2017 р. N 1022-р

Текст документа «Постанова N 36 від 31.12.2011 р. - Про реалізацію статей 6, 44 та 46 Закону України "Про безпечність та якість харчових продуктів"» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: MS Word

Copyright © 2006-2017 НПО «Норматив». All rights reserved.