Шановні партнери! Всі ціни, інформація про наявність та терміни доставки документів актуальні.

 

Вибірка за ключовим словом «вибірка»

 
назва документа вартість
електронний друкований
1. ДСТУ ISO 2859-1-2001 Статистичний контроль. Вибірковий контроль за альтернативною ознакою. Частина 1. Плани вибіркового контролю, визначені приймальним рівнем якості для послідовного контролю партій (ISO 2859-1:1999, IDT)1023.50 грнуточнюйте
2. ДСТУ OIML R 87:2017 (OIML R 87:2016, IDT) Кількість фасованого товару в упаковках471.50 грнуточнюйте
3. ДСТУ 8646:2016 Надійність техніки. Оцінювання та прогнозування залишкового ресурсу (строку служби) технічних систем448.50 грнуточнюйте
4. ДСТУ 4164:2003 Напої лікеро-горілчані. Правила приймання і методи випробовування391.00 грнуточнюйте
5. ДСТУ 8647:2016 Надійність техніки. Оцінювання та прогнозування надійності за результатами випробувань і/або експлуатації в умовах малої кількості відмов345.00 грнуточнюйте
6. ДСТУ ISO 8422:2010 Статистичний контроль. Плани послідовного вибіркового контролю для перевіряння за якісною ознакою (ISO 8422:2006, IDT)310.50 грнуточнюйте
7. ДСТУ 4165:2003 Горілки і горілки особливі. Правила приймання і методи випробовування264.50 грнуточнюйте
8. ДСТУ EN 789:2008 Лісоматеріали конструкційні. Методи випробування. Визначення механічних властивостей деревинних плит (EN 789:2004, IDT)264.50 грнуточнюйте
9. ДСТУ 4834:2007 Молоко та молочні продукти. Правила приймання, відбирання та готування проб до контролювання195.50 грнуточнюйте
10. ДСТУ EN 60704-3:2016 (EN 60704-3:2006, IDT) Прилади побутові та аналогічні електричні. Норми та правила випробування для визначення розповсюджуваного в повітрі шуму. Частина 3. Методи визначення та перевірення задекларованих значень шумового випромінення184.00 грнуточнюйте
11. ДСТУ 3190-95 Гарбузи продовольчі свіжі. Технічні умови172.50 грнуточнюйте
12. ДСТУ 3805-98 Кавуни продовольчі свіжі. Технічні умови161.00 грнуточнюйте
13. ДСТУ 8448:2015 Продукти харчові консервовані. Відбирання проб і готування їх до випробування138.00 грнуточнюйте
14. ДСТУ 4853:2007 Пиво. Правила приймання та методи відбирання проб138.00 грнуточнюйте
15. ДСТУ ISO 18414:2009 Статистичний контроль. Процедури вибіркового приймального контролю за якісною ознакою. Системи відбирання нуль-прийняття контролювання вихідної якості, які базуються на кредитному принципі (ISO 18414:2006, IDT)138.00 грнуточнюйте
16. ДСТУ 8125:2015 Фрукти, овочі та продукти їх перероблення швидкозаморожені. Правила приймання, методи відбирання і готування проб126.50 грнуточнюйте
17. ДСТУ 3824:2014 Цукор. Правила приймання та методи відбирання проб126.50 грнуточнюйте
18. ДСТУ 7661:2014 Концентрати харчові. Правила приймання, відбирання та готування проб115.00 грнуточнюйте
19. ДСТУ 7639:2014 Культури кісточкові. Щепи. Вимоги та методи контролювання115.00 грнуточнюйте
20. ДСТУ 8028:2015 Порошок із плодових вичавок. Технічні умови115.00 грнуточнюйте
21. ДСТУ 3004-95 Надійність техніки. Методи оцінки показників надійності за експериментальними данимиуточнюйтеуточнюйте



 

 

 
Copyright © 2003-2019 document.UA. All rights reserved. При використанні матеріалів сайту наявність активного посилання на document.UA обов'язково. Законодавство-mirror:epicentre.com.ua
RSS канали